PDA

View Full Version : Pocong Jump!!


Hansen
11th February 2014, 10:38 AM
Nah, satu lagi games buatan Developer Games Indonesia (Digi Phoenix Studio) yang mengambil tema tidak lazim yaitu POCONG! Pocong lucu nan imut ini harus berjuang keras melompat agar sampai ke nirvana. Tapi dia butuh perjuangan keras karena ada banyak halangan menuju kesana.
Ayo diunduh! gratis kok :(nod):

http://a3.img.mobypicture.com/37502cc18fb2e1549d52418628329669_view.jpg
-------
Description

Help this cute, poor Pocong jump his way to the afterlife!

Itís not without any obstacle; the road to heaven is filled with nasty red ghosts trying to drag him down to hell. Collect some power ups to make Pocong do super jump and collect coins.

HOW TO PLAY:

Just tilt your handheld slightly to the right or left to control which way Pocong jumps

Let gravity do the work, but mind the spiky ice surfaces!

Make Pocong jumps towards the floating purple octopuses (donít ask us why theyíre there) to make him do Super Jumps

Beware the nasties!

GAME FEATURES

Cool and simple game play with rich colors simply designed for easy viewing.

Unlimited height on the full version of the game

More features on the game to be expected in the future!
------

reginaayu
21st February 2014, 01:52 PM
Aku udah download di app store dan udah memainkannya. Lucu juga dan nyebelin banget nich game. Susah banget untuk mendapat skor yang banyak. Game Pocong jump ini idenya pasti njiplak dari game flappy bird.








________________________________________________
Jual Baju Muslim Anak (http://goo.gl/CX2zDP) | Lingerie Murah (http://goo.gl/fi1OLs)

Sitad
21st July 2014, 03:09 PM
kok masuk ke sub sini ya? nggak salah




___________________________
distributor herbalife sidoarjo (http://www.kaskus.co.id/thread/532ff5120e8b46d027000099/agen-distributor-herbalife-di-surabaya---sidoarjo/)
distributor herbalife surabaya (http://herbalproduk.tumblr.com/post/79343405836/agen-distributor-herbalife-di-surabaya-dan-sidoarjo)

davidrahman
5th August 2014, 10:12 PM
ini gamenya free kah gan ??