forumku

forumku (http://www.forumku.com/index.php)
-   Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery (http://www.forumku.com/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Cara Mudah Beternak Burung Kenari (http://www.forumku.com/showthread.php?t=49267)

putrikenari 22nd October 2015 09:12 AM

Cara Mudah Beternak Burung Kenari
 
Senajan kenari kalebu salah siji manuk sing gampang bakal dikembangke, nanging ketoke ana sawetara wong sing isih angel lan boten mesthi bab carane sapi walnuts saé lan leres. Akeh faktor facto sing sampeyan kudu ngerti sadurunge sampeyan miwiti budidaya canaries, sanajan manuk iki kalebu spesies sing gampang kanggo dimupangataké nanging ora bisa dadi careless ing canaries match.
Kanggo sing pengin sinau kanggo cultivate walnuts apik kanggo bisnis sisih utawa mung hobi mung Mungkin review iki bisa menehi sawetara tips for sampeyan.
Uga banjur kita langsung kula kanggo topik utama sing bakal Aku ngrembag carane jenis utawa kenari budidoyo kanggo wiwitan.

Link: cara mudah ternak kenari


All times are GMT +7. The time now is 06:35 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.