forumku

forumku (http://www.forumku.com/index.php)
-   Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery (http://www.forumku.com/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Tanda Burung Branjangan Kelamin Jantan (http://www.forumku.com/showthread.php?t=48367)

putrikenari 4th October 2015 12:23 PM

Tanda Burung Branjangan Kelamin Jantan
 
Budidoyo lan Breeding Manuk. Branjangan manuk iku salah siji saka manuk wayahipun sing bisa tiru swara manuk liyané, sanadyan ing kasunyatan swara saka alesan (original song utawa manuk ing alam) mung dumadi saka telung bagéyan saka trek utama, "kabar ingkang mboten mesthi" "mriksa" utawa "shoo" lan "tar". Hak istimewa Branjangan sing ora manuk sing kemampuan singing nalika nglayang (mabur nang endi wae). Ing alam bébas, manuk iki kaya mabur dening climbing (soaring munggah) singing nganti siro, lan dumadakan slid lemah.

Link: branjangan jantan


All times are GMT +7. The time now is 04:21 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.