forumku

forumku (http://www.forumku.com/index.php)
-   Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery (http://www.forumku.com/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Pakan Terbaik Burung Pleci (http://www.forumku.com/showthread.php?t=47938)

putrikenari 24th September 2015 11:23 PM

Pakan Terbaik Burung Pleci
 
Nggawe penyayang manuk konco Pleci, iki uga antarane pedoman sing bisa nyoba lan aplikasi kanggo Pleci ing panggonan, kaya manungsa liyane kang seneng karo diet sehat ora padha saben dina, iki uga aplikasi kanggo kabeh kewan. Ngisor iki dhaftar macem-macem resep-resep kanggo Pleci menu feed manuk paling cherished sing gacor supaya cepet.

Titik iku diet biasa lan menu warna bisa nggawe kacamata kekuatan dhuwur. Menehi Ramuan khusus kanggo manuk Pleci paling cherished. Ngisor iki sebagéyan pengalaman sing wis nggarap lan nyedhiyani resep ing ngisor iki.

Link; makanan pleci


All times are GMT +7. The time now is 04:49 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.