forumku

forumku (http://www.forumku.com/index.php)
-   Forum Budidaya Hewan dan Ternak - My Farming and Fishery (http://www.forumku.com/forumdisplay.php?f=50)
-   -   Tips Pembuatan Kandang Burung Kacer (http://www.forumku.com/showthread.php?t=47464)

putrikenari 17th September 2015 09:31 AM

Tips Pembuatan Kandang Burung Kacer
 
wis ngerti bab manuk Kacer lan pangopènan. Menapa malih, sampeyan penggemar bener manuk feathered ireng lan putih. Kacer kontes utawa kontes, bakal dipun biji saking mental, wayahipun, lan mesthi stamina / dadi tarungnya. Karo stamina lan onomatopia dadi dawa, banjur sing juara Kacer calon ing lomba.

Kowe arep Kacer sing katon nggumunke lan maksimum sak lomba? Mesthi kabeh bakal njawab ya. Pancen, ing artikel sadurunge kita wis sambungan tips care Kacer sadurunge lomba lan sawise lomba. Nanging ing wusana kita bakal nuduhake tips onomatopia stamina Kacer nemen nalika lomba.Simak ngisor artikel menyang mburi.

Link: kandang kacer


All times are GMT +7. The time now is 10:32 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.