View Single Post
Old 12th January 2013, 01:14 PM   #3
endar.agustyan
[M]
Sek Cam
 
endar.agustyan's Avatar
 
Join Date: 16 Jul 2012
Userid: 17
Location: Bandung
Posts: 2,185
Real Name: Endar Agustyan
Likes: 43
Liked 85 Times in 51 Posts
Default

euleuh2
naha geuning aaya trit siga kieu didieu
asoy euy min
hehehehe

urang cacaprukan wae didieu, etang-etang ngenalkeun yet Indonesia teh beunghar ku sagala adat tur bahasa
__________________
endar.agustyan is offline   Reply With Quote