View Single Post
Old 16th September 2015, 06:47 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Ciri-Ciri Burung Kacer Kalimantan

Nalika nerangake manuk masalah Kacer, tansah sinonim karo Kacer Kalimantan lan Kacer teapot, amarga loro jinis manuk kuwi Kacer loro duwe kaluwihan lan cacat saben, apa sing? Coba narasi ing ngisor iki:

Miturut H. Hendra penyayang manuk saka Samarinda lan Madura, manuk Kacer teapot utawa Chest Putih (Daput) luwih yen dibandhingake kanggo Kacer Kalimantan utawa Kacer Dada Black ing syarat-syarat singing. Adhedhasar pengalaman lan admin pengamatan, apa ana ngandika H. Hendra ora tansah bener, amarga Dada Black Kacer Kalimantan utawa swara banter lan luwih landhep tinimbang Putih Chest utawa teapot.

Senajan teapot liwat gacor ing speaking, nanging swarané ora alias banter lancip ing syarat-syarat dijupuk. Nanging ing kene kita padha ora ngrembug beda antarane Kalimantan lan Kacer Kacer teapot, amarga lorone pada duwe kaluwihan ing syarat-syarat singing. Ing bab punika penting carane kita njupuk care saka pets Kacer melu dadi luwih apik lan siap kompetisi ing macem-macem lomba sing ana.

Link: kacer kalimantan
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links