View Single Post
Old 17th September 2015, 10:31 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Pembuatan Kandang Burung Kacer

wis ngerti bab manuk Kacer lan pangopènan. Menapa malih, sampeyan penggemar bener manuk feathered ireng lan putih. Kacer kontes utawa kontes, bakal dipun biji saking mental, wayahipun, lan mesthi stamina / dadi tarungnya. Karo stamina lan onomatopia dadi dawa, banjur sing juara Kacer calon ing lomba.

Kowe arep Kacer sing katon nggumunke lan maksimum sak lomba? Mesthi kabeh bakal njawab ya. Pancen, ing artikel sadurunge kita wis sambungan tips care Kacer sadurunge lomba lan sawise lomba. Nanging ing wusana kita bakal nuduhake tips onomatopia stamina Kacer nemen nalika lomba.Simak ngisor artikel menyang mburi.

Link: kandang kacer
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links