View Single Post
Old 17th September 2015, 05:28 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Membuat Sangkar Burung Kacer

Kacer breeding utawa manuk breeding Kacer ora gampang, amarga ing mengkono mbutuhake sabar utamané kanggo wiwitan. Kacer manuk kagungane spesies manuk ngginakaken suara penyayang manuk akeh-tresna. Ing proses breeding, ora sawetara wong sing gagal breeding iki manuk. Kajaba iku, Kacer iki breeding manuk kagungane menyang prospek bisnis nyedhaki lucrative amargi konsumen kanggo Kacer iki manuk padha saya gedhe. Ora mung iku, tingkat dodolan artikel saka manuk bisa ngluwihi sales Kacer murai rock uga populer ing Nusantara. Iki amarga rega sade saka Kacer dhewe manuk liyane terjangkau.

Link: sangkar burung kacer
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links