View Single Post
Old 18th September 2015, 08:24 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Penangkaran Burung Kacer

Manuk Kacer ngriwik lan akeh banget mung ora arep ngetokake gunshots bisu padha sora, ora agresif lan kurang captivate pemilik iki banget baffled lan kadhangkala pegel. Kanggo wusana aku bakal menehi sawetara bab-bab sing nimbulaké Kacer manuk mung ngriwik lan liyane bisu saka ing Twitter.

Sawetara faktor iki ora bisa digunakake minangka pathokan sabab saka Kacer manuk mung ngriwik lan biasane bisu, nanging ing saben sabab ora adoh saka 4 poin ing ngisor iki, kanggo Wigati sing manuk tenan ora njaluk saka 4 titik iki.

Link: penangkaran kacer
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links