View Single Post
Old 19th September 2015, 06:28 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Merawat Burung Kacer Anakan

Ternak utawa manuk menangkar Kacer ora mbutuhake sabar, utamané kanggo wiwitan. Ora sawetara wiwitan sing gagal, lan milih mungkasi separo. Malah sawetara sing gagal sadurunge roto, mung minangka tiyang sepah lanang lan tiyang sepah wadon sing ora arep dipasangake, utawa panyebab-panyebab sanèsipun. Tindakake pedoman iki, utamané ing ngarahake lan nyegah masalah sing bakal kelakon ing breeding manuk Kacer.

Minangka dikenal, Kacer breeding wis prospek padhang diwenehi konsumen dikarepake akeh. Malah Tabloid Agrobur ing sawetara edisi, prakiraan, tren sales Kacer bakal ngluwihi watu murai, amarga rega sade punika relatif terjangkau.

Link: cara merawat kacer bakalan
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links