View Single Post
Old 19th September 2015, 02:08 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Merawat Burung Kacer yang Mabung

Hobby njaga manuk akhir-akhir iki aku gandrungi mbutuhake kula mangerteni sing luwih lengkap bab manuk dhewe, saka Pemilu arep, pangopènan etc. Ora dadi angel dina kanggo mangerteni apa-apa. Kitanya piyambak arep tetep lan apa utawa ora kanggo sinau.
Kacer bird kang moult
Kacer bird kang moult
Siji media learning praktis inggih punika sarana memnfaatkan saka internet, internet apa kita arep ngerti (Alexa), iku kamungkinan ora (kasedhiya). Uga prakara akeh banget perburungan blog membahasanya. Saka bloglah aku sinau babagan perburungan.
Saka sawetara postingan sing aku maca diaktifake metu Molting (wulu mundhut -disini luwih populer karo moult term) ana siji ing siklus urip saka manuk, kabeh manuk bakal temtunipun moult. Ing taun manuk bakal moult siji wektu, ana uga pindho kanggo spesies manuk tartamtu.

Link: 1. perawatan kacer mabung

2. cara merawat kacer mabung
__________________
Budidaya Kenari

Last edited by putrikenari; 19th September 2015 at 02:30 PM..
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links