View Single Post
Old 20th September 2015, 08:56 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Rahasia Memaster Burung Kacer

Kacer manuk wis swara banget merdu lan catchy, lan mulane akeh penyayang manuk ngginakaken suara kang akeh njaga manuk.
ing ngramut Kacer manuk iku kudu duwe wektu cekap kanggo oleh asil saka perawatan padha banget marem, Aku guess iku ora kabeh manuk konco bisa nglampahi utawa dheweke cukup kanggo tansah Care kanggo pets sing ajeg lan ajeg, iki uga amarga sibuk pal ngalangi, supaya Kacer wektu kanggo Care kanggo manuk punika saya winates.

****Kacer manuk gampang banget kanggo nyetel kanggo owah-owahan lingkungan
****Fighter short tempered. Nalika krungu swara manuk utawa ndeleng manuk, banjur semangat pertempuran langsung raged.
****Hawa nepsu kang kathah kanggo munggah. Manuk iki gampang banget kanggo numpak hawa nepsu, akeh nimbulaké sing bisa nggawe munggah hawa nepsu ing jinis iki manuk. Setelan EF (Tambahan Fooding) sing liwat, pangatusan utawa keluwihan ndeleng manuk Kacer wadon, cepet bisa mundhakaken tingkat saka hawa nepsu.
****Gampang tame. Amarga kemampuan beradaptasinya dhuwur, iku gampang kanggo tame manuk kanggo manungsa, manuk Kacer duwe karakter iki, amarga iki karakter dhasar saka Kacer manuk. Ana sawetara alasan sing nggawe gampang manuk Kacer moult banget hawa nepsu

Link: cara memaster kacer
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links