View Single Post
Old 20th September 2015, 05:00 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Mudah Beternak Burung Kacer

Cara gampang Kacer Breeding Manuk, manuk breeding Kacer banget janjeni lan duwe bathi, utamané yen ternakannya Kacer manuk produktif lan gawé akeh tillers. Dadi sukses ing mundhakaken manuk Kacer mesthi mbutuhake akeh iku, kalebu
Garwane, thoroughness, sabar, lan sabar banget dhuwur, utamané kanggo wiwitan.
Ora sawetara wiwitan peternak sing gagal, lan milih kanggo mungkasi ing tengah werna mung amarga iku tartamtu. Kayata lanang lan tiyang sepah wadon ora arep dipasangake, utawa panyebab-panyebab sanèsipun.
Mulane, tindakake cara sing gampang kanggo mundhakaken manuk Kacer ing ngisor iki. Kanggo tundhuk dianggep breeding manuk Kacer minangka nderek:

Link: cara ternak kacer
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links