View Single Post
Old 21st September 2015, 08:46 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Mengobati Burung Kacer Macet Bunyi

Ing alam bébas, Kacer iki manuk wilayah, manuk bakal perang kanthi cara kang abot kanggo njaga kontrol saka wilayah utawa manuk liyané. Fighter pangroso uga katon nalika kacer're looking for pangan kanggo urip. Kajaba iku, agresi kasebut bakal ditampilake nalika looking for partner.

Karakter kuwi uga bisa ditemokaké ing rocks lan murai cendet ing alam bébas. Alam apa ndadekake Kacer fighter kudu cukup energi lan stamina, lan kondisi kudu tenan Pas.

Ing perawatan saka manungsa, manuk Kacer bisa dirancang supaya cukup energi lan stamina, supaya pas karo, kanthi menehi care grafik sing tepat lan tumindake, kalebu dipakani dosis sing tepat lan administrasi multivitamins kanggo ndhukung dheweke kawontenan.

Link: cara mengatasi kacer macet bunyi
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links