View Single Post
Old 21st September 2015, 04:22 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Mengatasi Burung Kacer Mbagong

Cara Ngatasi Kacer Mbagong akeh pitakonan kacermania ing. Pancen manuk Kacer / pot wis karakter kuwat lan kadang angel kanggo ngontrol. Siji masalah asring pinanggih dening Kacer mbagong kacermania hard kanggo salaman. Pancen prilaku mbagong ing Kacer kita asring Tembang, utamané wiwitan. Kacer dikenal galak manuk lan boten stabil. Kacer mbagong bisa bener bakal ditanggulangi ing sawetara cara gumantung ing apa sabab. Uga wektu iki kita bakal bareng karo sampeyan tips carane ngilangke prilaku Kacer mbagong.

Kacer mbagong yen diamati bisa nular. Contone amarga kondisi hawa nepsu gedhe banget (OB), utawa bisa uga amarga perlu ora duwe aturan baku. Sarta yen sampeyan duwe Kacer sing kaya mbagong banjur page ngerti kesalahan / sabab. Amarga Kacer mbagong ora semabarangan carane ngrampungake. Saben Kacer mbagong perlu perawatan beda miturut sabab. Contone Kacer mbagong amarga perlu ora duwe aturan baku. Iki asring amarga Kacer pemilik kudu bisa dadi ora fokus ing kacernya ngrawat lan siram. Banjur Kacer pemilik ngirim rauh ngerteni yen wektu iku paling disenengi kanggo siram. Oke kanggo rincian liyane mung supaya kita mangerteni carane kanggo mutusake masalah ing ngisor iki mbagong Kacer.

Link: kacer mbagong
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links