View Single Post
Old 22nd September 2015, 07:41 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Merawat Kacer Jawara Lomba

Saben Kacer diorbitkannya sing wis karakter beda, supaya iku ora padha ing perawatan lan penanganan. Contone, paling kacernya Umbar kandhang saben nyandhang dina, nanging sawetara tau diumbar.

"Ana sawetara sing ora nyandhang Kacer sandi umbaran kandhang. Amarga, yen diumbar, kerjane malah ora tengen, "ngandika, minangka mediasi salib-panemu babagan perlu lan ora nggunakake kandhang manuk umbaran Kacer.

Juara Kacer orbits Om Kacer Salah juara Kacer orbits Om Kacer.
Kajaba iku, gegayutan nggunakake kandhang grafik lan kandhang lomba. Ora ana siji seneng nganggo kothak kandhang, nanging ana uga kaya kandhang babak. Iku gumantung ing Sifat manuk.

Link: kacer jawara
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links