View Single Post
Old 22nd September 2015, 03:30 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Sukses Beternak Burung Pleci

Pleci manuk cilik kira-kira 12 cm. Awak ndhuwur ijo zaitun karo werna tunggir striking kuning-ijo. Lampung-peteng ireng buntut. Black bathuk. Bunderan putih mripat dam rodo lebarlebar. Pipi, tenggorok, lan tutup ing buntut kuning padhang. ngisor liyane manuk Pleci-Pearl putih karo sisih werna abu-abu awak. Beak orange bulak lan kaki. Swara saka kaca tingal manuk (Pleci) meh sami kaliyan swara manuk ireng-dilantik putih-mripat, nanging tipis lan permukaané. A barrage Whistling wis muni luwih cepet.
Manuk iki asring nyenengi ing alas ing canopy tengah lan ndhuwur ing alas primer ing wilayah gumuk. Ing kulawarga utama serangka sanadyan manuk Pleci uga nganggo macem-macem woh.

Link; ternak pleci
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links