View Single Post
Old 23rd September 2015, 09:40 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Pertandan Kelamin Pleci Jantan dan Pleci Betina

Mbedakake lanang lan manuk wadon Pleci dianggep angel kanggo wong sing ora ngerti carane kanthi mbedakake Pleci jinis, mila saking punika kita bakal nggawe sethitik prabédan antarane lanang lan wadon Pleci kanggo sampeyan. Ing Plecimania mesthi arep dadi lanang ngreksa calon gacoan Pleci nanging akeh sing bingung milih plecimania wadon Pleci kanggo cas Pleci kurang hawa nepsu utawa mung mung kanggo koloni. Maca bab munggah lan Lower Birahi Pleci

Pleci manuk yen "mriwik" iku mesthi lanang nanging yen wis dianggep lawas lan kacamata ora bukak "ngriwik" bisa uga ateges iku wadon Pleci. Nemtokake jinis lanang utawa wadon Pleci manuk ora gampang, iki amarga Pleci utawa mripat spesies monomorphic manuk (wangun, werna, lan struktur padha). Ornitology malah ahli ora bisa nemtokake yen iku mung katon saka ayahanipun. Amarga Pleci iku spesies manuk monomorphic, supaya yen sampeyan pengin kanggo nemtokake jinis lanang utawa wadon bisa katon saka prilaku / prilaku manuk lan swara nalika singing. Nanging, cara iki uga mung wong tartamtu bisa ngerti, nalika isih awam utawa pamula iku bakal angel banget. Kanggo sing kita bakal menehi sawetara nalika katon karo mata saka pamula.

Link: ciri pleci jantan
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links