View Single Post
Old 23rd September 2015, 12:26 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Pembuatan Sangkar Burung Pleci

Pleciku kok gacor ngak, ngak ngeplong swara, Coba tips iki, Manuk Pleci iku isih idol ing kabeh bunderan, sanadyan Awalanya manuk Pleci mung dijaadikan minangka manuk stuffing manuk memasterkan utama. Nanging sawetara taun pungkasan malah Pleci saiki dadi brahala lan panggonan ing ati saka wong lan pungkasanipun ing lombakan. Ing memamng lomba digunakake kanggo ngukur Pleci kualitas apik swara saka volume swara sora (ngeplong) utawa uga variasi saka swaran้, sarta dadi lan seringanya manuk ngginakaken suara Pleci kaca tingal iki. Sawetara kanca-kanca mengeluhka manuk wis wayah (umur) ngocehnya kok ora hard (volume Kalidad) lan uga mung ngriwik ya! uga memang biasane manuk wis dawa maintained ing Kayata saka luwih saka siji sasi durung gacor nyoba tips deh ngisor

Link: kandang pleci
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links