View Single Post
Old 23rd September 2015, 07:35 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Agar Pleci Ngeplong

Pleci kaca tingal manuk manuk bisa dadi alternatif kanggo panjang sing seneng chirping manuk, Kejabi rega banget terjangkau lan relatif gampang pangopènan grafik.
Cidro ora sanadyan manuk Pleci relatif kurang nalika manuk isih arep, nanging nalika iku supaya tame lan ngeplong utawa rega gacor bisa dadi larang kanggo atusan ewu. Nanging ndadekake manuk Pleci arep dadi gacor utawa ngeplong sabar.

Pleci manuk
Kanggo kanca anyar sing bakal tuku kacamata arep, kene tips milih calon arep Pleci, pilih sehat, agresif lan manly kanggo mbedakake lanang lan wadon Pleci monggo klik kene. Milih apik arep Pleci:

Link; pleci ngeplong
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links