View Single Post
Old 24th September 2015, 07:37 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Membuat Burung Pleci Gacor

Manuk Ngeplong Pleci iki Pleci manuk sing felt nyaman ing kandhang. Nalika ing alam ngeplong, nanging nalika dijupuk Pleci dadi bisu, iku tandha Pleci ngarep anyar durung nyaman.

Tips Sastranegara Kanggo Pleci Ngeplong Tanpa Voer
Saiki manuk Pleci iki sepi lan durung arep mangan, iku tegese Pleci ing kaku, nanging yen sampeyan isih arep mangan liya Pleci mung bingung karo timpat ngarep anyar. Kaku lan bingung, wong loro nggawe kacamata manuk supaya dawa kanggo pindhah kanggo milih, apa Pleci gacor. Uga titik iku kanggo nggawe manuk nyaman karo dheweke ngarep anyar diwenehi pangan padha kaya ing alam.

Supaya ana rong cara kanggo nindakake nyepakaké pangan kanggo manuk Pleci, yaiku woh lan serangga utawa serangga mung.

Link: agar pleci gacor
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links