View Single Post
Old 24th September 2015, 02:59 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Merawat Burung Pleci

Manuk Pleci saiki wis dadi banget kanggo kicaumania amarga saka Booms sing tickle kuping lan wis kelas opening lomba Pleci. Spesies manuk Pleci banget warna nanging paling Pleci Chest Kuning liyane tampil saka jinis liyane Pleci, iku amarga care Pleci dodo kuning cenderung dadi luwih gampang saka perawatan Pleci Montanus / dodo putih. Manuk skincare Saben Pleci persis padha karo manuk sing liyane, yaiku dening nyediakake pangan lan ngombe uga njaga kebersihan saka kandhang, nanging akeh Pleci mania kliru ing milih jinis manuk Pleci kang nguripake metu dadi wadon sing maintained sing ndadekake manuk ora pindhah wayahipun Mulane disaranake maca artikel kita ing Carane Mbedakake Akurat Gender Pleci.
Popeye Pleci Expertise diduweni Fikri Madison Ngalas Ngerol Kenarian
Ing Plecimania arep favorit cepet Pleci lasrol utawa bagéan mbukak nanging ora kudu sabar kanggo nggawe kacamata kayata manuk manuk Pleci ewu misteri .. hehe. , , Kanggo setelan Pleci grafik kene iku mung njupuk sabar lan ketelitan lan tresno menyang kéwan.

Link: cara merawat pleci
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links