View Single Post
Old 25th September 2015, 12:23 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Pakan Terbaik Burung Pleci

Nggawe penyayang manuk konco Pleci, iki uga antarane pedoman sing bisa nyoba lan aplikasi kanggo Pleci ing panggonan, kaya manungsa liyane kang seneng karo diet sehat ora padha saben dina, iki uga aplikasi kanggo kabeh kewan. Ngisor iki dhaftar macem-macem resep-resep kanggo Pleci menu feed manuk paling cherished sing gacor supaya cepet.

Titik iku diet biasa lan menu warna bisa nggawe kacamata kekuatan dhuwur. Menehi Ramuan khusus kanggo manuk Pleci paling cherished. Ngisor iki sebagéyan pengalaman sing wis nggarap lan nyedhiyani resep ing ngisor iki.

Link; makanan pleci
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links