View Single Post
Old 25th September 2015, 06:46 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Merawat Burung Pleci yang Mabung

Supaya cepet care Pleci moult Rampung. Pleci manuk utawa kaca tingal manuk manuk ngginakaken suara lan cute mini-ukuran. Pleci chirping manuk sing manggon ing koloni ing alam bébas. Pleci gacor bisa rego nganti puluhan yuta rupiah. Nanging carane ngurus Pleci moult / molting? Molting / wulu moult proses ganti lawas karo wulu anyar. Nalika moult, wulu dawa Pleci bakal tiba metu lan tuwuh wulu anyar. Carane Pleci care moult supaya cepet lengkap lan bali gacor? Pancen Pleci bakal bisu lan takmau wayahipun nalika moult. Lan nalika moult njupuk care ekstra supaya mabungnya mlaku lancar. Ing wusana kita bakal nuduhake tips carane Care moult Pleci supaya cepet rampung.

Pleci moult care bener ora akeh beda saka liyane jinis manuk. Contone moult care cendet, walnuts moult, cucak moult ijo, lan liya-liyane. Kanggo Pleci, nalika moult ing wektu nalika kabutuhan nutrisi akeh. Kanggo sing kita arep protein cekap lan gizi sing mabungnya mlaku lancar. Pleci moult kudu tentrem lan konsentrasi dhuwur supaya jams lalu lintas. Amarga yen Pleci macet moult, iku bakal pemugaran dawa. Ngrawat moult Pleci iku bener banget gampang lan praktis.Yang penting kabutuhan nutrisi ora nyukupi sak moult. Lan yen moult sukses, bakal Pleci tambah joss lan gacor. Ayo kang mung katon ing sawetara pangopènan dhasar kanggo Pleci kang moult ing ngisor iki.

link: perawatan pleci mabung
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links