View Single Post
Old 25th September 2015, 11:45 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Merawat Burung Pleci Lomba

Saiki manuk lokal paling nuntut punika Pleci / Burung Kacamata. Ya, Pleci sapisan iki dianggep normal saiki ical minangka manuk ngginakaken suara banget khusus. Prices kiro-kiro saka 25,000 Pleci kanggo ombyokan mung Rp 40.000, -. Minangka kanggo Pleci anyar part mbukak piyambak wis rego Rp180,000, -Rp250.000, -. Kedadean iki bukti-bukti sing plecimania mushroomed ing Indonesia. Impact Pleci rega sing luwih dhuwur lan soar. Uga wektu iki kita bakal nuduhake tips ngrawat juara Pleci wis rampung dening Om Bagoes AB-AE karo Pleci Putra Mandalanya. Pleci Mandala Putra punika juara ing pemblokiran lan wétan pemblokiran tengah. Sing arep ngerti carane Care plecinya? Ayo kang katon ing informasi ing ngisor iki.

Juara Pleci ngrawat bisa bener bakal rampung karo Techniques lan pola apa wae. Pleci anggere sampeyan pas lan ngalami perkembangan. Amarga saben Pleci nduweni karakter lan Sifat saben. Iku bakal dadi luwih gampang yen sampeyan njupuk care saka kacamata enom luwih malleable lan ora gampang ditekan. Perawatan kanggo Pleci banget pengaruh ing pangembangan Pleci kita, amarga iku diparingi perawatan paling apik yen Pleci sing arep dadi apik. Pola konsisten perawatan bisa mbentuk Pleci karakter. Lan asil gacor Pleci lan wayahipun diligent. Yen sampeyan mung tuku kacamata isih giras / alam bébas, mesthi kudu ngurus sing entheng page. Carane bisa tame Pleci alam bébas? Maca tips kene pal. Oke mung konco, kene kita nuduhake informasi bab ngrawat Pleci ala juara Om Bagoes AB-AE.

Link: pleci lomba
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links