View Single Post
Old 25th September 2015, 08:41 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Ketahui Jenis Burung Pleci Mata Putih

Akeh pembuangan saka manuk utawa Spectacles manuk Pleci bingung milih jinis Pleci gacor gampang, amarga akčh spesies manuk iki sok-sok angel digawe gacor nggawe pembuangan dadi bosen kanggo ngreksa iku banget dawa. Ing kasunyatan konsisten karo perawatan tanpa kerep ngganti feed iku salah siji saka tombol kanggo sukses nggawe ngalas manuk Pleci cepet utawa gacor.

Pleci saka sawetara spesies manuk, Pleci Dakun maput (dodo mata putih kuning) dadi misuwur lan ing gedhe dikarepake amarga gampang kanggo nggawe gacor kang ndadekake rega manuk iki akeh luwih larang ngungkuli manuk-manuk Pleci liyane. Ana manuk liyane sing Pleci Dakun macok (dodo mripat coklat kuning) uga pilihan saka kaca tingal hobbyist manuk kanggo gampang pangopčnan lan rega relatif cukup tho.

Link: pleci mata putih
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links