View Single Post
Old 26th September 2015, 07:00 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Mengenal Jenis Burung Pleci Auriventer

Perawatan Auri Pleci padha karo jinis sing liya Pleci yaiku dening nyediakake ngombé feed lan pager kesehatan kudu maintained, nanging EF panentu (exstra Fooding) hak kanggo nggawe jinis iki Pleci dadi luwih cepet kanggo mbukak beak. Sembarang manuk exstra Fooding perlu iki wangun Uler hongkong Air peksa lan uga Kroto kanggo ngedongkrak hawa nepsu supaya manuk bisa luwih cepet kanggo mbukak beak.

Supaya Pleci peksa Air cepet ngalas part ngerol pisanan mbukak kita kudu cultivate milih auriventer manuk lanang lan kandhang lan tangkringan iku hak kanggo manuk amarga bakal mengaruhi kenyamana

Link: pleci auriventer
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links