View Single Post
Old 26th September 2015, 03:39 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Apa Cirinya Burung Pleci Buxtoni

Pleci buxtoni asring disebut Pleci dasi kuning amarga tampilan ora duwe garis kuning kuwat ing padharan menyang dodo, akeh plecimania mburu Pleci jinis iki amarga regane relatif terjangkau lan Booms swara padha supaya apik kanggo krungu. Jinis Pleci Pleci buxtoni meh padha peksa Air banjur siji panggilan antarane rong jinis Pleci. Kanggo maca artikel sadurunge mbedakake jinis iki Auri Pleci utawa buxtoni.

Carane Njupuk Care Pleci Buxtoni meh padha jinis Pleci mbedakake duduhe feed tambahan utawa EF kanggo propagated kanggo mundhakaken hawa nepsu kanggo maksimum lan banjur alon sudo kanthi suda mboko sithik lan mirsani carane akeh dosis EF cocok kanggo buxtoni ing.

Link: pleci buxtoni
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links