View Single Post
Old 28th September 2015, 09:00 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Merawat Burung Cucak Jenggot

Sak iki wektu beards manuk cucak asring sought kanggo tampil iku manuk wadon, senadyan kasunyatan sing lanang uga duwe kesempatan kanggo luwih looking. Nanging salah siji manuk wadon utawa lanang, padha ora bakal nindakake f tanpa tumindake care grafik. Makane wektu iki bakal menehi resep carane nggawe jenggot manuk cucak liyane chatty.

Ana sawetara bab sing kudu rampung supaya manuk bisa groomed jenggot cucak maksimum, antarane kang:

Link: cara merawat cucak jenggot
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links