View Single Post
Old 28th September 2015, 09:03 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Pasaran Harga Burung Cucak Jenggot

Manuk jenggot Cucak iki manuk pet manuk akh dikarepake terutaman cucak jenggot gacor. wis jenggot cucak gacor banget bangga duwe, utaman nalika krungu chirping besetannya cetha. temtunipun bakal ngimpi chirping mania.
Care kanggo njaluk cucak jenggot seneng banget Twitter gampang keganggu njupuk tliti lan penanganan sing tepat lan bener. akeh iku kayata carane siram jenggot cucak manuk tengen kanthi nggunakake nyerat utawa semprotan nganti direndhem. ana akh cara kanggo nggawe manuk cepet gacor cucak jenggot, njupuk manuk ing esuk iku cara watara 5am sadurunge bird bath.

Link: harga cucak jenggot
__________________
Budidaya Kenari

Last edited by putrikenari; 29th September 2015 at 01:20 PM..
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links