View Single Post
Old 28th September 2015, 09:05 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Mengetahui Ciri Pleci Montanus

Ngrawat Pleci Montanus supaya cepet gacor punika kepinginan kabeh penyayang Pleci amarga manuk iki jumlah sing padha supaya wektu kanggo digawe gacor / ngalas ngerol, nanging yen gacor Pleci lanang Montanus khusus luwih saka dodo kuning Pleci amarga wis swara khusu lan banter. Manuk Montanus Pleci duwe napsu banget gedhe saka jinis liyane Mulane Pleci jenis Montanus bakal gampang ngalahake kelemon lan kita kudu maneh ing penjemurannya.anda ora khawatir amarga spesies manuk Pleci Highly tahan kanggo scorching cahyo srengenge lan Pleci habitat manuk mayoritas kaya Sunbathing.

*Montanus Pleci GacorSaya kanggo ngagengaken liyane feed saka woh-wohan Tambahan Fooding kang fungsi kanggo nyegah kelemon. Liyane asring menehi woh berkabohidrat kurang kaya woh papaya. Nyuda panganan dhuwur-lemu kaya Hong Kong lan Uler caterpillars Cage, Sajrone diet, page mungkasi amal Voer lan madu.

Link: pleci montanus
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links