View Single Post
Old 29th September 2015, 01:03 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Membedakan Cucak Jenggot Jantan dan Betina

jenggot cucak iku salah siji saka spesies manuk ngginakaken suara cekap populer lan akeh dimnati saiki dening chirping mania. Jenggot Cucak iku manuk sing asring tampil, lan swara kang sora, ayu, lan mesthi banget nglipur. Ora wonder liyane lan liyane cucak jenggot manuk bearded mania sing ngramut iki. Cucak jenggot wis gacor asring digunakake minangka master kanggo manuk ngginakaken suara manuk, cendet kuwi. Nanging kowe ngerti apa ciri saka pasangan lanang lan wadon jenggot cucak ngrampungake? Yen sampeyan ora bisa ndeleng artikel iki nganti pungkasan.

Cucak lanang jenggot lan Badhak wadon katon memper ing kawitan marketing, nanging kanggo pamula iku mesthi ora gampang. Butuh kawruh lan pengalaman cekap kanggo mbedakake lanang lan CJ wadon. Dadi yen sampeyan meras kurang manteb ing ati karo CJ jinis nalika sing arep tuku, njupuk kanca karo pengalaman. Lan kanggo ngurangi nggatekke kita jenggot sexes cucak, kita bakal nuduhake informasi kanggo kita kabeh. Ya, kita bakal nuduhake informasi bab karakteristik saka pasangan lanang lan wadon jenggot cucak.

Link: cucak jenggot jantan dan cucak jenggot betina
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links