View Single Post
Old 30th September 2015, 09:00 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Mengetahui Makanan Terbaik Cucak Jenggot

Cocak manuk jenggot dhaharan khusus, pangan cocok kanggo saben manuk punika beda, boten kados woh lan sayuran mung sawetara sing kaya sayuran woh-wohan, serangga, lan voer (miskin). sampeyan kudu ngerti babagan kesenagan Makana ing kapentingan manuk pet. saben manuk kudu wis panganan favorit dhewe, utamané manuk sing duwe kemampuan kanggo ngolah sound pangan temtunipun wis vavorit, kaya manungsa kaya kita, oleh seneng mangan bakso, soto, sate and so on. Uga banjur apa panganan favorit manuk jenggot cocak ayo kang katon ing info ing ngisor iki.

Link: makanan cucak jenggot
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links