View Single Post
Old 30th September 2015, 03:14 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Pakan Bergizi Tinggi Untuk Burung Cucak Jenggot

Voer (sampeyan kudu milih protein ngasilaken padha minangka nderek:.. 12% -18%, ora kudu larang larang regane Voer bakal cocog saben sistem metabolisme manuk Cucak Jenggot lan Cotton moto Voer kudu tansah kasedhiya ing cepuknya ing Tansah ngganti karo siji anyar saben rong Voer dina.
Woh seger, manuk lan Cotton moto jenggot Cucak sanget tresnani saka woh Papaya, Banana Kepok Putih, Apples, Pears, Tomat lan sawetara woh-wohan. Apa Multiply menehi woh Papaya, amarga woh Papaya ngandhut Vitamin C mangkono ngewangi kanggo nambah toleransi. Kajaba iku, ing woh Papaya gampang banget kanggo Digest lan cocok banget karo sistem metabolisme saben manuk woh-mangan.

Link: pakan cucak jenggot
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links