View Single Post
Old 30th September 2015, 04:54 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Memilih Indukan Burung Cucak Jenggot yang Bagus

ana apa-apa salah kita tansah nambah kawruh kita, utamané bab cucak jenggot. Ya, amarga karo kawruh sing bakal Aid kita ing laku. Cucak jenggot (CJ) punika chirping manuk kang nduwéni swara kuat lan apik tenan. Jenggot Cucak rawuh saka kulawarga kadal / cucak durung duwe jenggot ing beak kang. Kicaukan konco, kowe ngerti carane sipat jenggot arep kualitas cucak apik? Kanggo sing ora ngerti, ora pindhah saka kene.

Karo cucak ijo, cendet, Kacer, walnuts, lan sapiturute, juara jenggot cucak lan kualitas ora bisa dipisahake saka pilihan saka tunas / pakan qualified. Ya, amarga wiji sing apik banjur kita bakal njaluk asil apik tho. Ing kondisi sing uga kudu ngurus sing tepat lan terus-terusan ing cucak jenggot Panjenengan. Minangka langkah pisanan, supaya kita pil metu bab karakteristik saka kualitas apik arep jenggot cucak. Utamané kanggo wong-wong sing bakal tuku cucak jenggot tillers / pakan, supaya ora bisa diapusi dening unscrupulous ebay sing nakal.

Link: indukan cucak jenggot
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links