View Single Post
Old 1st October 2015, 09:07 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Sukses Beternak Burung Cucak Jenggot

Manuk karo janggut putih khusu ing gulu memang akeh munggah ing rega pasar. Biyèné manuk iki ing pasar didol bab 25rb nanging saiki nganti atusan ewu kanggo mayuta-yuta. Mbok faktor contributing kurang lan kurang umum ing kompetisi alam bébas, lan dadi luwih spesies manuk iki. Yen sampeyan penggemar manuk jenggot cucak ngisor tips Milih lan Ngrawat Birds Cucak Jenggot sing kita rangkuman saka macem-macem sumber.

Manuk milih Cucak Jenggot
Boten kados manuk ngginakaken suara liyane, akeh manuk hobbyist sing luwih kaya wadon saka lanang. Alesan manuk jenggot cucak gacor Badhak wadon luwih kerep tinimbang lanang. Supaya luwih efektif yen digunakake kanggo manuk memaster liyane wayahipun. Nanging drawback punika swara manuk jenggot cucak wadon liyane monoton lan kurang mawarni-warni yen dibandhingake karo lanang. Carane kanggo mbedakake manuk cucak jenggot lanang lan wadon sing:

Link: ternak cucak jenggot
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links