View Single Post
Old 1st October 2015, 11:00 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Sangkar Minimalis dan Maksimalis Untuk Menangkar Cucak Jenggot

Ketemu dikarepake saka sawetara kanca-kanca, kene aku saiki Gambar atos saka kandhang breeding. Model panangkaran kadhangkala iki bisa digunakake kanggo macem-macem saka sudhut kandang manuk, manggon ukurane.

Nanging nyatane ora ana kandang breeding sing becik amarga iku kabeh wiwit nganggo kahanan ana mung. Sampeyan bisa uga sing duwe mantan jedhing, asrama, lan sapiturute sing bisa rubah menyang kandhang breeding. Jahwh, online circulation cekap lan bisa syukur2 srengenge esuk.

Link: kandang cucak jenggot minimalis dan maksimalis
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links