View Single Post
Old 1st October 2015, 04:48 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Suara Kicauan Burung Cucak Jenggot

Cucak swara manuk jenggot lan wis wiwit diperlokaké katun padha asring digunakake kanggo olahraga jinis manuk ngginakaken suara, utamané watu murai, cucak ijo, walnuts, starlings suren, and so on.

Ora mung iku, kicaumania sing seneng lomba manuk kang uga "obliges" gaconya supaya duwe jenggot utawa katun stuffing cucak moto, kanggo nambah wonten Booms swara dadi luwih mawarni-warni lan nindakake f ing lomba.

Wong sing dipigunakaké kanggo dadi manuk memaster seneng bandha manuk asli, yaiku jenggot cucak lan / utawa katun gunshot wis gacor. Mesthi needed ora biaya cilik.

Kanthi perkembangan teknologi iku saiki, manuk wayahipun memaster mung nggunakake swara masteran saka rekaman swara manuk mung, supaya ora mbutuhake perawatan lan free.

Link: suara cucak jenggot
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links