View Single Post
Old 2nd October 2015, 08:46 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Membuat Burung Cucak Jenggot Menjadi Gacor

Jenggot Cucak lan katun diperlokaké kalebu spesies manuk sing duwe akeh pembuangan. Saliyane kang dianggep kanggo kesenengan utawa tampil, ana akeh sing nggunakake aplikasi iku kanggo memaster macem-macem jinis manuk ngginakaken suara. Cucak jenggot wis swara cetha cerecetan, nalika njupuk katun wis rapat swara, lan bakal padha dadi Master ing manuk paling populer. Kene macem-macem swara cucak katun jenggot lan njupuk kanggo masteran.

Link: cucak jenggot gacor
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links