View Single Post
Old 2nd October 2015, 10:21 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Sarana Pendukung Ternak Cucak Jenggot

Gacor swara manuk kang biasane dadi panggonan utama kanggo jaga, supaya yen ngramut manuk jenggot cucak mesthi arep duwe diligent lan Whistling muni utamané yen iku kanggo ngawula minangka master kanggo manuk ngginakaken suara, kakiyatan saka kudu minangka asring sabisa.

Jenggot Cucak sing wis ora gacor biasane bakal sing ing wektu-wektu tartamtu, contone, mung ing enjing, afternoons, utawa soré mung. Kurang sregep ing singing uga amarga kurang pas ing kasarasan saka manuk saben dina kang ngasilaken ing kahanan sing ora optimal lan Booms swara wekasanipun puguh.

Link: pendukung budi daya cucak kenggot
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links