View Single Post
Old 2nd October 2015, 02:42 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tips Menjodohkan Burung Cucak Jenggot

Breeding manuk iku salah siji saka sisih bisnis janjeni, utamané nalika dikuwasani amarga ing basis saka hobi lan katresnan. Breeding yakuwi kanggo ngreksa orane manuk saka punah ing alam bébas, saliyane kanggo panangkaran uga yakuwi ekonomi, minangka asil saka panangkaran iki arep kanggo gawé turunan saka kualitas sing luwih dhuwur, luwih docile lan keturunane sing cetha saka sires kualitas supaya Nilai Advertisement saka manuk breeding tahanan arep dadi luwih larang tinimbang arep manuk liar alas.

Kanggo nambah bisnis mulet manuk breeding ngginakaken suara, wektu iki kissawa arep nuduhake artikel ing Carane Matching Cucak Jenggot karo Cotton moto adhedhasar penawaran kita omkicau sing dirilis narasi saka manuk anakan saka wilayah kediri

Link: cara menjodohkan cucak jenggot
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links