View Single Post
Old 3rd October 2015, 08:52 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Harga Pasaran Burung Branjangan

Branjangan gedhe-gedhe populer sing asalé saka Jawa, Jawa Tengah, utamané ing tartamtu (Petanahan lan Kali Ori) lan Yogyakarta (area Wates). Manuk wilayah iki nduweni ciri sing di senengi pembuangan branjangan. Antara liya, iku mental, awak amba lan banter apik volume swara lan macem-macem voices warna, uga pola bathik utawa werna sing atraktif, dadi semu abang utawa kuning.

Wilayah Jawa Kulon dadi simbul kanggo branjangan penggemar asalé saka Sapan. Manuk Sapan saka wilayah dikenal kanggo swara shrill lan kristal, Crest uga karakteristik saka manuk iki. Branjangan wilayah Sapan nalika viewed saka fisik ora amba banget mung bab ukuran 12-13 cm. beda di bandingna karo branjangan Jawa Tengah kang bisa entuk ukuran awak kang 12-14 cm. Pola bathik saka manuk kathah bakal pola wilayah Sapan rodo peteng karo pola bathik ireng padha branjangan asalé saka NTB lan Sumbawa.
Branjangan Sri Kayangan, Progo (Wates) daya tensile dhuwur ciri fisik luwih lan duwe werna lan pola bathik liyane menarik. Nalika branjangan Nusa Tenggara wis werna mbandingake jas rodo peteng. Ukuran iku ora minangka amba minangka jinis branjangan saka wilayah liyane, ukuran 10-12 cm.

Link: harga branjangan
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links