View Single Post
Old 3rd October 2015, 03:11 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Inilah Jenis Burung Branjangan

Yen takon apa muni manuk sing paling angel, paling kicaumania bakal njawab anis abang lan branjangan. Loro jinis manuk iki kerep nggawe kita "trauma" ing care, supaya katon ing kepinginan ora njaga iku amarga iku supaya dawa maos. Bener sawetara faktor, utawa bisa disebut faktor X, kang nemtokake apa manuk bakal nganggo utawa bakal tetep ngeriwik utawa malah bisu, awit perawatan saka anis swara cepet bisa dibuka manh artikel kene. Artikel iki mung fokus ing branjangan.

Link: jenis branjangan
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links