View Single Post
Old 4th October 2015, 01:23 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Tanda Burung Branjangan Kelamin Jantan

Budidoyo lan Breeding Manuk. Branjangan manuk iku salah siji saka manuk wayahipun sing bisa tiru swara manuk liyané, sanadyan ing kasunyatan swara saka alesan (original song utawa manuk ing alam) mung dumadi saka telung bagéyan saka trek utama, "kabar ingkang mboten mesthi" "mriksa" utawa "shoo" lan "tar". Hak istimewa Branjangan sing ora manuk sing kemampuan singing nalika nglayang (mabur nang endi wae). Ing alam bébas, manuk iki kaya mabur dening climbing (soaring munggah) singing nganti siro, lan dumadakan slid lemah.

Link: branjangan jantan
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links