View Single Post
Old 4th October 2015, 10:24 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Pembuatan Sangkar Untuk Burung Branjangan

Gaya nglayang asring rampung nalika ngramut sawijining wilayah, utawa nalika manuk lanang nyoba kanggo ngarih-arih utawa manungsa waé seeking manuk wadon.

Ing care manungsa (ing kandhang), gaya uga asring ditampilake nglayang. Nyedhiyani liya standar kandhang bakal mbusak karakter asli, supaya bakal ngurangi kabeh katon manuk iki, kalebu ngurangi kegiatan singing.

Punika sababipun dene, umume duwe kandhang branjangan dhuwur maneh saka jinis kandhang manuk.

Dipuntedahaken video gadhahanipun Om Inu branjangan Banaspati Jogja. Nalika srengenge ing Patio, langgananku manuk juara ing watara Yogyakarta uga asring nindakake nglayang:

Link: sangkar branjangan
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links