View Single Post
Old 5th October 2015, 08:29 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Ciri Ciri Burung Branjangan Jawa

Branjangan duwe supaya akeh sederek. Kalebu Alaudidae karo 75 spesies ing perusahaan sing. Iki manuk kalebu manuk tanah, kang ing syarat-syarat sawijining 'bushlark' manca kang tegese grumbulan cilik manuk seneng. Pari-parian utama pangan, beras, serangga, lan shoots saka tetanduran enom. Yen sampeyan wis tak mangsa breeding, saka Maret kanggo September, lan periode Pucuk saka Maret kanggo Agustus, branjangan cepet mate lan lay endhog meh saben sasi.

*****Habitat branjangan kaya panggonan garing ing wilayah arid utawa tanah, suket, steppe, wilayah Rocky semi-arid lan dunes. Biasane ing Jawa yen panen mangsa tebu lan kecap njupuk mangsa, branjangan tansah muncul lan nggawe nests ing panggonan garing lan rocks. Booms sora lan kadhangkala nganggo gaya ngelepr menyang hiburan kapisah kanggo petani tebu.

****Manuk Branjangan kaya panggonan ing tlatah garing, suket, steppe, wilayah Rocky arid utawa semi-arid lan dunes. Petengger manuk (passerin) ing parang iki, teka saka Asia lan Afrika. Ing Indonesia branjangan gampang dikembangaké ing Jawa, Irian Jaya, South Kalimantan, Nusa Tenggara lan Bali. Siji jinis branjangan umum ditepungi ana ing kalangan mania manuk ing Indonesia Mirafra javanica.

Link: branjangan jawa
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links