View Single Post
Old 6th October 2015, 06:42 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Cara Merawat Burung Branjangan

Branjangan (Mirafra javanica) iku saiki luwih angel kanggo nggoleki ing alam bébas, utamané ing Jawa, iki songbird sing seneng urip ing lemah kayata lapangan mbukak lan bushes. Yen perch, iku luwih seneng ing rock tinimbang cabang. Kajaba iku, brangjangan nduwe gaya khas: singing nalika mabur vertikal (nglayang). Branjangan a germplasm native Indonesia (senadyan uga ditemokaké ing Australia), kang kudu disimpen saka punah. Breeding jawaban tengen, lan konco kicaumania tau njaga branjangan uga wong tengen minangka anakan potensial.

Link; perawatan branjangan
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links