View Single Post
Old 6th October 2015, 06:32 PM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Referensi Pasaran Harga Burung Tledekan

Tledekan kang kulawarga manuk Sapuan, bebarengan Kacer lan manuk watu Muray kalebu spesies manuk fighter (tempur), gaya unik asring disebut dening gaya kicaumania nyekleknya atraksi utama kanggo sapa sing nduwe manuk iki.

Iki tledekan akeh manuk manggon ing panggonan sing kathah dadi lembab, alas wiyar kandhel lan ijo, asring near stream lan biasane ing alas tropis lan sub-tropis. Paling breeding ing elevasi 5.000 350 kaki (1.525 kanggo 850 m) Miwiti saka wilayah Himalaya Nepal Affairs, Bhutan, India, lan ngluwihi liwat gunung Myanmar, Thailand, Kamboja lan kidul kulon Cina lan Asia Kidul-Wtan, kalebu semenanjung Malaya lan Sumatra, Jawa.

Link: harga tledekan
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links