View Single Post
Old 7th October 2015, 06:32 AM   #1
Sek Des
 
putrikenari's Avatar
 
Join Date: 2 Nov 2014
Userid: 2784
Posts: 349
Likes: 0
Liked 3 Times in 3 Posts
Default Berbagai Macam Jenis Burung Tledekan

Tembung ora resmi dipigunakaké ing taksonomi manuk, nanging asring digunakake pengamat perburungan utawa ahli kanggo nggampangake identifikasi manuk.

Inggih, yen tledekan populer ing negara kita, kalebu ing Sapuan biru. Blue Sikatan manuk nanging uga kasusun saka sawetara jinis utawa spesies. Saben nduweni kaluwihan lan cacat.

Jinis Tledekan sing populèr nganti saiki mesthi gunung tledekan. Ana rong jinis tledekan gunung, yaiku Sapuan cacing / gunung biru Sikatan (Cyornis Banyumas) lan Sapuan mangrove / bakau Sikatan biru (Cyornis rufigastra).

Oke, kita digunakake rong jinis surgery tledekan gunung populer ing antarane kicaumania dina.

Link: jenis tledekan
__________________
Budidaya Kenari
putrikenari is offline   Reply With Quote
Sponsored Links